Over ons

overons_1

Access4IT

Access4IT is een fullservice ICT bedrijf. Dat betekent dat wij alle denkbare diensten op het gebied van ICT en ICT beheer leveren. Van de inkoop van hard- en software en inrichting van uw ICT-omgeving en support, tot het leveren van Cloud oplossingen op onze eigen Private Cloud via Access2Cloud. Wij zijn gevestigd in Duiven en Zutphen.

Ad Esschendal, Directeur

Ad Esschendal is een geboren en getogen Schiedammer. Hij verhuisde in 1972 naar Zutphen waar hij nog altijd woont. In 1998 richtte hij zijn eigen ICT bedrijf op, DSZ BV. Om zijn klanten op de juiste manier te kunnen blijven bedienen en om ervoor te zorgen dat hij bij de laatste ontwikkelingen kan blijven aansluiten besloot hij zich in 2012 in te kopen in een groter bedrijf.

ad_directeur
partners

Missie en Visie 

Access4IT wil samen met haar klanten in de regio als partner werken aan passende ICT oplossingen van hoge kwaliteit tegen een marktconforme prijs. Access4IT is klantgericht, transparant, werkt met korte lijnen, is optimaal bereikbaar en hanteert een hoge servicegraad. Op basis van onze evaring en knowhow zorgen wij ervoor dat de complexe materie die ICT nu eenmaal is, op een begrijpelijke wijze wordt uitgelegd.